Nieuwsbrief
Jablotron Buurt-Watch

Veiligheid in uw buurt.

Sterk bewijs dat Buurt.Watch groepen de leefbaarheid in uw omgeving verbetert.


Waakzaamheid op straat door bewoners zelf, heeft een gunstige invloed op de buurt-leefbaarheid. Dit wordt grotendeels bevestigd door de grote toename van Buurt.Watch groepen. Hoewel er op dit moment nog geen officiële resultaatmetingen zijn, zijn de signalen uit de samenleving zeer positief. Inmiddels zijn er meer dan 5.500 buurtpreventieteams actief in Nederland, dit is een ongekend succes. Bewoners informeren en helpen elkaar via WhatsApp berichten.

Gratis BuurtWatch App.
Het Buurt.Watch alarmsysteem kunt u gebruiken als standalone, maar ook in combinatie met de Buurt.Watch App! Met deze App kunt u zich aanmelden voor een Buurt.Watch groep bij u in de buurt, zodat buren een melding ontvangen wanneer er bij u ingebroken, brand uitbreekt of SOS melding wordt gegeven. Buurt.Watch is gratis te downloaden vanuit de App-store. Tal van gratis gebruikersfuncties zijn direct beschikbaar.

Doormelden
Deze Buurt.Watch box kan alle meldingen vanuit het alarmsysteem doormelden naar Buurt.Watch aangesloten gebruikers. De maandelijkse kosten voor deze service bedraagt € 5,- (incl. BTW).

 


 
Veiligheid in uw buurt
Inbrekers blijven liever weg uit wijken waar de bewoners elkaar kunnen waarschuwen via een WhatsApp-alarm. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg.


       
Waarom BuurtWatch?
BuurtWatch is veilig en discreet. Anders dan bij diverse WhatsApp groepen liggen uw privacy gegevens bij BuurtWatch niet op straat...         
Hoe werkt het?
BuurtWatch is meer dan alleen een App. U kunt de App namelijk ook combineren met een alarmsysteem. Wilt u weten hoe het werkt? Klik dan op onderstaande link


Weergave
Jablotron Buurt.Watch kit 1

Jablotron Buurt.Watch kit 1

Incl. 1 jaar Buurt.Watch koppeling gratis

€ 549.00Prijs inclusief btw.
Jablotron Buurt.Watch kit 2

Jablotron Buurt.Watch kit 2

Incl 1 jaar Buurt.Watch koppeling gratis

€ 699.00Prijs inclusief btw.
Jablotron Buurt.Watch kit 3

Jablotron Buurt.Watch kit 3

Incl 1 jaar Buurt.Watch koppeling gratis

€ 785.00Prijs inclusief btw.
Jablotron Buurt.Watch kit 4.

Jablotron Buurt.Watch kit 4.

Incl 1 jaar Buurt.Watch koppeling gratis

€ 789.00Prijs inclusief btw.