ConcreteSecuritySolutions

Woonhuis beveiliging en bedrijfsbeveiliging 

Op zoek naar een voordelig Ajax alarmsysteem?

De meest betrouwbare inbraakbeveiliging voor woning of bedrijf.

Zoekt u een alarmsysteem kies dan voor deze deze professionele Ajax beveiligingssystemen die zowel geschikt zijn voor het beveiligingen van uw woning als bedrijf. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn zeer betrouwbaar. De alarmsystemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem. Alle Ajax alarmsystemen voldoen aan de VRI klasse EL2 en kunnen ook op een meldkamer worden aangesloten. Wij verzorgen de installatie en de bediening is simpel. Alle Ajax alarmsysteem onderdelen zijn leverbaar in wit of zwarte uitvoering en beveiligen uw woning of bedrijf tegen inbraak, water overlast, brand en koolmonoxide. Het is ook mogelijke om er allerlei  elektrische apparaten mee te schakelen zoals gordijnen en garage deuren. Bent u geïnteresseerd in het Ajax alarmsysteem neem dan contact op via het contactformulier of het terugbelverzoek en wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. 


 

Jax alarmsysteem basis set

Alle Ajax alarmsysteem onderdelen zijn leverbaar in wit of zwarte uitvoering en beveiligen uw woning of bedrijf tegen inbraak, water overlast, brand en koolmonoxide. Het is ook mogelijke om er allerlei  elektrische apparaten mee te schakelen zoals gordijnen en garage deuren
Ajax alarmsysteem demo film

Ajax alarmsysteem basis set met één Ajax Hub centrale + Ajax Motion-Protect bewegingsmelder + Ajax Door-Protect raam/deur contact + een Ajax Space Control afstandsbediening koopt u al voor voor € 265,00 inclusief de btw.

Ajax alarmsysteem Hub 1

De standaard Ajax hub heeft 2 kiezers. 1x een LAN aansluiting voor een bedrade internetkabel naar de router en 1 GSM kiezer met 2G. De APP werkt standaard via de LAN verbinding. Maar mocht deze wegvallen zal de simkaart het overnemen en kan de Ajax APP normaal doorwerken. Voor urgente berichten zoals een inbraakmelding, kan je het alarmsysteem ook direct uit laten bellen of een SMS laten versturen via de GSM kiezer. Mogelijkheid voor meldkamer aansluiting
Op de Ajax hub kunnen in totaal 100 componenten worden aangemeld en 50 gebruikers.          

 


Ajax alarmsysteem Hub 2

De Ajax hub 2 heeft naast de LAN aansluiting ook 2x GSM kiezer. Hierdoor kunt u zelfs 2 simkaarten als back-up in de centrale plaatsen. Voor in Nederland zal deze toepassing minder vaak worden gebruikt door de stabiele internetverbinding. Maar heeft u op locatie geen vaste internetaansluiting, dan is dit een zeer mooie oplossing. Op de hub 2 kunnen in totaal 100 componenten en 50 gebruikers worden in geleerd. Het grootste verschil is dat de Ajax hub 2 geschikt is voor de Ajax motion Cam


 

Ajax alarmsysteem Hub 2 plus

De Ajax hub 2 plus heeft een LAN aansluiting voor de directe internetverbinding, 2x GSM kiezer 2G, 3G en 4G en daarnaast kan de hub ook via Wifi verbonden worden met het bestaande Wifi netwerk. Wij adviseren de Ajax hub plus 2 altijd te verbinden met het LAN via een bedrade aansluiting. De draadloze componenten van Ajax hebben een zeer groot bereik waardoor de Ajax hub plus altijd bij de internet router geplaatst kan worden. Op de Ajax hub plus kunnen in totaal 200 componenten en 200 gebruikers worden in geleerd en is geschikt voor de Ajax motion Cam.

 


Ajax alarmsysteem repeater

Ajax ReX is de Ajax-repeater voor het radiosignaalbereik, die de grenzen van het beschermde gebied vergroot. Het vergroot de afstand van de aangesloten systeemapparaten waarmee de gebruiker ze op een aanzienlijke afstand van de hub kan plaatsen. Bijvoorbeeld in een kantoor met meerdere verdiepingen, in een vrijstaande garage of in een grote productie-installatie. ReX verdubbelt het signaalbereik waardoor het Ajax-dekkingsgebied tot 16 km² mogelijk wordt uitgebreid.

 

 

Ajax motion protect sensor

Ajax Motion Protect Ajax Motion Protect detecteert personen en is huisdiervriendelijk. Werkt tot 1700 meter afstand van een een Ajax Hub (open veld) of op verschillende verdiepingen van een kantoor. Detecteert bewegingen tot 12 meter afstand en de gevoeligheid is per melder aanpasbaar. Hub en Motion Protect communicatie is instelbaar tussen 12 en 300 seconden.

 
Ajax combi protect sensor

Ajax Combi Protect Ajax Combi Protect heeft een akoestische glasbreukmelder, detecteert personen en is huisdiervriendelijk. De Combi Protect heeft een akoestische glasbreukmelder die het breken van glas tot een afstand van 9 meter kan detecteren.

 

Ajax motioncam sensor

AJAX Motioncam  Ajax Motion-Cam is een bewegingsmelder met fotoregistratie van gebeurtenissen. De Ajax Motion-Cam activeert de camera alleen wanneer het een indringer detecteert en maakt een foto met een resolutie van 640 x 480 pixels. De foto is visueel voldoende voor alarmverificatie zelfs als er weinig licht is. De Ajax Motion-Cam verzendt een alarm binnen 150 ms. Let op! Ajax Motion-Cam werkt enkel met de Hub 2 en Hub 2 plus 

 


Ajax door protect sensor

Ajax Door Protect Ajax Door Protect verkrijgbaar in wit of zwart, kan volledig via smartphone worden in geleerd, geconfigureerd en bediend. Ajax Door Protect beveiligt het openen van ramen en deuren van een huis of kantoor. Een complete lijn van Ajax beveiligingsproducten zijn beschikbaar om uw Ajax Alarmsysteem uit te breiden.

 

Ajax door protect plus sensor

Ajax Door-Protect Plus  Ajax Door-Protect Plus in wit of zwart, kan volledig via smartphone worden in geleerd en geconfigureerd. Ajax Door-Protect Plus beveiligd ramen & deuren. Naast de openstand detectie heeft de Ajax Door-Protect Plus ook schok- en hellingshoekdetectie. Kan worden gebruikt met beveiligingssystemen van derden met behulp van de uartBridge- en ocBridge Plus-modules.

  

Ajax fire protect sensor


Ajax Fire-Protect  Ajax Fire-Protect, indien u niet tegen inbraak bent beveiligd, loopt u het risico kostbaarheden te verliezen. Indien er geen brandbeveiliging is toegepast, loopt u het risico alles kwijt te raken! Ajax Fire-Protect is een rookmelder die zich eenvoudig laat installeren en controleren, is beveiligd tegen sabotage en heeft een lange levensduur. Ajax Fire-Protect slimme rookmelder met temperatuursensor is verkrijgbaar in het wit of zwart. 

  

Ajax fire protect plus sensor

Ajax Fire-Protect Plus  Ajax Fire-Protect Plus is gemaakt voor brandpreventie en veiligheid. De detector meldt onmiddellijk over rook, een gevaarlijk niveau van koolmonoxide of een snelle temperatuurstijging. Ajax Fire-Protect Plus is een slimme rookmelder met een temperatuursensor en is verkrijgbaar in het wit of zwart.

 


Ajax home siren

Ajax Home-Siren  Ajax Home-Siren is een draadloze binnen sirene. De Home-Siren waarschuwt met een hoorbaar alarm wanneer een detector wordt geactiveerd. Het geluidsniveau en de alarmduur worden ingesteld in de mobiele app. Ajax Home-Siren een sirene met een aanpasbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB met een contact voor optionele externe LED aansturing. Leverbaar in wit en zwarte uitvoering 

 

Ajax street siren


Ajax Street-Siren Ajax Street-Siren verkrijgbaar in wit of zwart, kan volledig via smartphone worden in geleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax Street-Siren produceert een oorverdovend geluid en kan via een smartphone aangepast worden tussen 85 en 113 dB. Maakt verbinding met een Ajax Hub tot een maximale afstand van 2000 meter (open veld). 

Ajax keypad


Ajax Keypad  Ajax Keypad bedient het Ajax beveiligingssysteem. Schakel het systeem in met een enkele toets of via een code. Gebruik een dwangcode om een stil alarm naar een meldkamer te sturen. Leverbaar in wit en zwarte uitvoering.

 
 

Ajax paniek button

Ajax paniek-button Ajax Button, een kleine knop die je bijvoorbeeld onder de tafel kunt monteren, aan het hoofdeinde van je bed of sleutelring kunt hangen of simpelweg in je zak kunt doen.

Druk in noodgevallen op de Ajax Button. Dit zal een onmiddellijk alarm naar de hub sturen, gevolgd door een groen knipperlicht om aan te geven dat de aflevering is geslaagd. Het Ajax alarmsysteem zal indien gewenst de meldkamer op de hoogte brengen en/of de meldingen naar uw naasten of collega’s verzenden. De Ajax Button kan ook de sirenes inschakelen om de indringers af te schrikken.  

Paniekknop – om het rapid response-team van het beveiligingsbedrijf te bellen.
Help-knop – voor zieken en ouderen, paniek en medische alarmknop.

Ajax space control

Ajax Space-Control  Ajax Space-Control verkrijgbaar in wit of zwart, Wordt gebruikt om het Ajax Alarmsysteem in- en uit te schakelen of om een paniekalarm/overval te melden. Ajax Space-Control is beschermd met een authenticatie en “rolling-code” technologie. De Space-Control afstandsbediening werkt op een afstand van maximaal 1000 meter (open veld) vanaf de Ajax Hub.

 

Ajax leaks protect

Ajax Leaks-Protect Ajax Leaks-Protect verkrijgbaar in wit of zwart, kan volledig via smartphone worden in geleerd en geconfigureerd.

Ajax Leaks-Protect meldt binnen een paar seconden detectie van water, en annuleert automatisch het alarm als het gebied opgedroogd is. Voorkomt grote waterschade, betrouwbaar, en in een robuuste kleine behuizing. 

 

Bent u opzoek naar een goed alarmsysteem voor uw woning of bedrijf maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek via ons contact of terugbel verzoek formulier of bel 06 409 304 03


 

 


 

 
 


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn