google-site-verification: google5529ea47982aa832.html
Nieuwsbrief
Home     Milesight 2MP bullet camera met 3.6mm lens
Milesight 2MP bullet camera met 3.6mm lens

Milesight 2MP bullet camera met 3.6mm lens


Milesight 2MP bullet camera met 3.6mm lens


Ultra Low Light, 140dB WDR, 30m IR€ 239.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 16001

  • Productinformatie
  • Betel ook

Milesight 2MP bullet camera met 3.6mm lens


Uniek structuurontwerp

Gebruiksvriendelijk ontwerp van SD-kaartsleuf en resetknop biedt maximaal plezier van bruikbaarheid en uitbreidbaarheid. Aan de achterkant is het een 3-assige aanpasbare beugel die perfect voldoet aan opgeruimde en flexibele installatiebehoeften.


Mini Bullet

De H.265 + vandalismebestendige Mini Bullet-netwerkcamera is voorzien van een zeer compact ontwerp. Het gewicht en de afmetingen zijn respectievelijk 450 g en 64 mm x 160 mm, wat de camera tot een echte MINI-bullet maakt.


IP67 & IK10

Deze zeer compacte camera beschikt over de IP67-geteste weersbestendigheid en IK-10 vandaalbestendige behuizing, die het mogelijk maken om de camera te beschermen tegen schadelijke invloeden door weersomstandigheden, maar ook tegen schade door kwaadwillende.


Smart IR II-technologie

Om de IR-prestaties te maximaliseren, zijn er innovaties toegepast zowel in de structuur als in de technologie. De geavanceerde Smart IR II-technologie garandeert uitstekende IR-prestaties met de combinatie van één grootlicht en twee laaglichtstralen en instelbare verlichtingsintensiteit. De infrarood lichttransmissie wordt aanzienlijk verhoogd met IR antireflectie-paneel dat goed is ontworpen voor een beter IR-effect.


0.002Lux Ultra Low-light

De Mini Bullet Netwerkcamera is in staat om zeer gedetailleerde kleurenafbeeldingen te leveren, zelfs in omgevingen met zeer weinig licht tot zelfs 0,002Lux!


140dB Super WDR

De sensor-gebaseerde WDR technologie van Milesight maakt het mogelijk om grotere scènedetails op te nemen met echte kleurenreproductie, zelfs onder extreme achtergrondverlichting en contrastrijke omstandigheden. De verhouding dat de helderste lichtsignaalwaarden gedeeld door de donkerste lichtsignaalwaarden bedraagt maximaal 140 dB.


H.265+ Compressie

Door gebruik te maken van optimale compressietechniek wordt er zorgvuldig omgegaan met de beschikbare opslagruimte. U kunt deze dus zeer efficiënt en optimaal benutten.
Dankzij de lagere bitrate is ook de netwerkbelasting een stuk lager.


Deze camera beschikt onder andere over:

- 2MP lens
- 140dB WDR
- 3.6mm lens met 90° kijkhoek
- 30m IR