Ajax alarmsysteem

Waarom een Ajax alarmsysteem?
Beveiligingssysteem in high end klasse

Ajax alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen in de high end klasse. Functioneel design combineert met een draadloos en efficiënt detectiesysteem. De mobiele APP maakt het heel gemakkelijk het systeem te installeren. Er vindt bij inbraak, wateroverlast of bij brand direct een melding plaats. Die ontvang je op je smartphone. Het is een veilig gevoel om een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd te hebben. Er zijn diverse sensoren die op de hub zijn aan te sluiten. Bijvoorbeeld bewegingsdetectoren, rookmelders, glasbreukmelders, watermelders en home automation modules.


Uitgebreid aanbod met beveiligingssystemen

Het brede assortiment met de Ajax beveiligingssystemen is gevarieerd samengesteld. Er is voor ieder huis of bedrijf een Ajax-alarm beschikbaar. Naast dat er systemen zijn op het gebied van inbraakpreventie zijn er alarmen voor andere situaties. Bijvoorbeeld als er een brand in huis ontstaat. In dat geval biedt een rookmelder uitkomst die direct een waarschuwing afgeeft dat er rook is geconstateerd. Rookmelders en koolmondoxidemelders zijn levensreddende middelen en uitstekend te combineren met het Ajax alarmsysteem


Ajax-Hub kit uitbereiden met een ip-camera

Als je een Ajax-Hub kit aanschaft van het Ajax-alarmsysteem dan is de beveiliging op de simkaart na direct geregeld. Het draadloze beveiligingssysteem bevat naast de centrale of een back-up batterij, magneetcontact, bewegingsmelder en afstandsbediening. De hubkit voorziet tevens in de aanwezigheid van een LAN kiezer en GSM kiezer. Naar wens is het mogelijk om voor een nog uitgebreider alarmbeveiligingssysteem te kiezen met beeld. Of als er een voorkeur is voor een draadloze binnensirene. ConcreteSecuritySolutions voorziet met de Ajax-alarmsystemen in de beste beveiligingsopties.

Waarom een Ajax alarmsysteem?

Het belangrijkste is dat je huis op een goede en vooral betrouwbare manier is beveiligd. Het gebruiksgemak telt mee als groot voordeel. Iedereen heeft de mogelijkheid om de beveiliging zelf te installeren. Optioneel is het altijd mogelijk om van de installatieservice of telefonische hulp van ConcreteSecuritySolutions gebruik te maken. De Ajax systemen voor beveiliging van huis en bedrijf zijn bovendien betaalbaar en het design is onderscheidend. Het alarmsysteem is volledig aan de beveiligingsbehoefte aan te passen en naar wens uit te breiden. Elk huis, appartement, bedrijfspand of vakantiewoning is dus optimaal te beveiligen met dit Ajax alarmsysteem.